Політика

ВІДЕО | “Стадіон, так стадіон”: Порошенко прийняв виклик Зеленського на дебати на “Олімпійському”

Петро Порошенко погодився зустрітися з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Кандидат у президенти Петро Порошенко погодився провести дебати з кандидатом Володимиром Зеленським на НСК “Олімпійський”.

Про це він повідомив у відеозверненні, опублікованому вночі 4 квітня на сторінці в Twitter: “Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте будь-ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу”, – зазначив Порошенко.

Вчора кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність іти на дебати перед другим туром президентських виборів з чинним главою держави Петром Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, що вони мають відбуватися на стадіоні, перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо.

На це рішення Зеленський дав своєму супернику 24 години. На Facebook-сторінці «ЗеКоманди» також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського. У відповідь народний депутат України з фракції “Блок Петра Порошенка” Марія Іонова заявила, що глава держави Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.

Раніше, 1 квітня, Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила переможців першого туру виборів президента для участі в теледебатах.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button