ВідеоПолітика

Відео | Зеленський погодився на дебати на своїх умовах

Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, які пройдуть у другий тур виборів, взяти участь у дебатах. Другий тур виборів має відбутися 21 квітня.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, однак висунув свої умови до діючого глави держави Петра Порошенка. Про це йдеться у відповідному відеозверненні записаному Зеленським на НСК “Олімпійський”.

Місце запису ролику вибрано не випадково, адже саме там Зеленський пропонує провести дебати.

“Я звертаюсь до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати. Мріяли, що я втечу, відморожусь, заховаюсь. Ні. Я це не ви у 14 році. Я приймаю виклик. Ось мої умови. Чекаю на вас тут – на НСК “Олімпійський”. Дебати відбудуться перед народом України. Усі канали мають право транслювати дебати наживо, усі журналісти мають право бути присутніми. Кандидати повинні обовязково пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів – країні потрібен здоровий президент. В знак поваги, як мінімум до третини громадян України, ви повинні публічно сказати, що дебати відбудуться не з “маріонеткою Кремля” чи Коломойського, не з ватником чи малоросом, не з бидлом, не з клоуном, а з кандидатом в президенти України Володимиром Зеленським. Даю вам 24 години. ДумайТЕ”, – сказав Зеленський.

Як повідомляв УНН, у першому турі виборів, які відбулися 31 березня, лідирують Володимир Зеленський (понад 30% голосів) та чинний Президет Петро Порошенко (трохи менше 16%).

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button