ЕкономікиТуреччинa

Зневірений турок виставив органи на продаж

Дрібний вуличний торговець виставив свої органи на продаж. Житель міста Денізлі Хусейн Четінкая пішов на крайній крок через матеріальні проблеми і відсутність роботи.

Чоловік розповів, що 6 місяців тому вийшов з в’язниці достроково через пандемію коронавірусу. В ув’язненні він пробув 28 днів за порушення правил вуличної торгівлі.

«У мене вдома старенька мати, батько і хворий брат. Мене випустили через коронавірус, але у мене немає роботи, щоб заробляти на життя. Я зобов’язаний піклуватися про свою сім’ю. Я не можу знайти постійну роботу. Я заробляю на життя торгівлею. При цьому мене штрафують за те, що є вуличним продавцем. Вони випускають нас з в’язниці, але не підтримують. Я навіть звертався в мерію, але ніхто не допоміг з роботою. Тепер я виставляю свої органи на продаж», – заявив Четінкая.

Варто відзначити, що президент Ердоган вважає скарги громадян про безробіття перебільшенням. В ході його візиту в Малатью один з дрібних торговців звернувся до нього, заявивши, що «народ не може купити додому хліб». На що Ердоган відповів, простягнувши чоловікові пачку чаю: «це твердження здається мені перебільшенням. Краще візьми цей розслабляючий чай і пий».

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button