ВідеоСвіт

Міністр закордонних справ Туреччини Сулейман Сойлу: « У ІГІЛ нема іншого виходу крім як співпраці з нами!»

Чому наступ Туреччини на Сирію може перетворитися на криваву війну військова операція на північному сході Сирії в районі, який наразі контролюють курди.

Сулейман Сайлу надав інформацію у справі операції «Джерело миру» здавався вкрай безтурботним по відношенню до терористичної організації ІГІЛ.

У програмі « Нейтральна зона» з ведучим Ахметом Хаканом на телеканалі CNN Туреччина міністр відповів на запитання журналістів відносно операції «Джерело миру». Ця операція спрямована на знищення коридорів терористів та встановлення кордону в південному регіоні. Вона спрямована принести мир та спокій.

На запитання ведучих CNN Туреччина «Чи існує загроза для населення Туреччини?» міністр Сулейман Сайлу сміючись заспокоїв, сказавши :«Не бійтесь і не хвилюйтесь, нічого страшного не станеться. Весь світ знає що таке ІГІЛ. Вони (ІГІЛ) зобов’язані заключити з нами договір. Давайте заспокоємось, в тих регіонах, де відбувається операція проблем не виникне. У ІГІЛ нема іншого вибору.»

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що розпочалася давно запланована Операція “знищення курдів”. Чому наступ Туреччини на Сирію може перетворитися на криваву війну військова операція на північному сході Сирії в районі, який наразі контролюють курди. Цей крок став наслідком того, що президент США Дональд Трамп на вихідних повідомив, що американські війська будуть виведені з району і цього разу не захищатимуть курдів. Представники очолюваних курдами Сирійських демократичних сил вже заявили про те, що турецькі військові літаки почали атакувати регіон, створюючи “величезну паніку” серед людей.

Туреччина заявляє, що прагне створити безпечну зону глибиною 32 км в прикордонному регіоні, щоб убезпечити країну від загрози, яку, за її словами, представляють курдські терористичні групи.

Президент Туреччини Ердоган не був тепло зустрінутий в Нью-Йорку

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button